Over ons

Marian Geerlings is afgestudeerd in de ontwikkelingspsychologie, met als specialisatie ‘problematische ontwikkeling’ en pestproblematiek. Daarnaast is zij gecertificeerd trainer van de modules ‘gelukskoffer’, ‘plezier op school’ en ‘touching childcare’. Momenteel is zij bezig met de opleiding tot cognitief gedragstherapeut.

Judith Jonkers is afgestudeerd in de orthopedagogiek en heeft haar registratie als gezondheidszorg- psycholoog (BIG) met specialisatie- richting Kind & Jeugd. Daarnaast is zij EMDR-therapeut en bevoegd docent basisonderwijs. Op dit moment is zij in opleiding tot systeemtherapeut.

De praktijkhouders zijn opgeleid tot KIES-coach en specialiseren zich zo op het gebied van echtscheidingsproblematiek. Tot slot doen zij beiden praktische opvoedervaring op als moeder kinderen in de basisschoolleeftijd.

Foto samen 3 FullSizeRender

Sinds oktober 2020 is Dagmar Jongman de praktijk met een paar uur komen versterken. Dagmar heeft maatschappelijk werk & dienstverlening gestudeerd en vervolgens heeft zij de opleiding ouderbegeleiding en behandeling van het kind gevolgd. Sinds 2002 is ze werkzaam in de SGGZ waar zij werkt met jongeren van 11 tot 23 jaar en hun gezin. Dagmar heeft daarnaast een opleiding Relationele Gezinstherapie gevolgd en is tevens bevoegd supervisor. Momenteel is zij in opleiding tot systeemtherapeut.